Superhelden weten ook niet alles en daarom vind je hieronder de meest gestelde vragen op een rij. Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons gerust je vraag naar info@superherorun.nl

 

Hoe werkt de SuperHeroRun?

Nadat de tickets zijn gekocht staat er een teampagina voor jullie klaar. Samen met je sidekicks vraag je zoveel mensen (opa's, oma's, ooms, tantes, collega's van je ouders) die je kent om je te sponsoren. Niet alleen voor de heldendaad die jullie op het punt staan te verrichten, maar vooral voor de superhelden (kwetsbare kinderen in Nederland) die niet mee kunnen doen. Hoe meer geld er wordt opgehaald hoe meer superhelden wij kunnen helpen tijdens de strijd die ze moeten voeren.

Als de dag van de SuperHeroRun is aangebroken is het natuurlijk de bedoeling dat je in je favoriete superheld outfit aan de start verschijnt. Op de locatie zijn kleedruimtes en is er een gaderobe. Op vertoon van de e-mail die je ontvangt na de aankoop van de tickets bij het SuperHeldenClubhuis ontvang je de startbewijzen. Tien minuten voor de start worden jullie opgewarmd en gaan jullie de uitdaging met de obstakels op het parcours aan. Zijn jullie gefinisht, dan ligt er een te gek finishshirt van Mud Masters voor iedereen klaar. En voor de jongste superhelden (11 jaar en jonger) is er ook nog speciale SuperHeldenVerrassing!

 

Als het parcours is overwonnen dan kunnen jullie bijkomen van deze heldendaad en wat eten en drinken kopen. Ook is de kans groot dat jullie echte superhelden tegenkomen.

Mag ik alleen meedoen?

Dat mag, maar superhelden werken eigenlijk nooit alleen, ze werken met sidekicks. Dus het allerleukste is om met een superheldenteam mee te doen. Dan kun je elkaar bij de obstakels helpen en elkaar motiveren tijdens de zware onderdelen. Kijk maar naar superhelden als de Fantastic Four (alle vier de leden verkregen hun krachten door een ongeluk in de ruimte) of de X-Men (alle leden zijn mutanten). Ze helpen elkaar altijd in hun strijd.  

 

Wat zijn sidekicks?

Sidekicks zijn de ondersteunende superhelden, zoals familie en/of verzorgers, vrienden, collega's. Een beroemde sidekick is Robin, de helper van Batman. 

 

Wat mag ik als superheld dragen?

Je mag helemaal verkleed als jouw superheld. De kleding is namelijk het handelsmerk van alle superhelden. Zo maken ze zich herkenbaar voor het publiek. De kleding sluit vaak aan bij de naam en het thema van de held. Zo is Spidermans kleding gebaseerd op een spin. Denk ook aan het dragen van een geschminkt masker om je geheime identiteit te bewaren. Een symbool of icoon op je borst, zoals Supermans 'S'. Of gewoon een hele onesie van jouw superheld. Maar draag geen cape of masker, want dat is niet veilig bij de obstakels die je zult trotseren. Wist je trouwens dat de meeste superhelden geen cape meer dragen? Kijk maar eens naar de film 'The Incredibles' van Dinsney- en Pixar. Tijdens deze film laten 'The Incredibles' duidelijk zien hoe 'gevaarlijk' een cape kan zijn voor een superheld. Stel je eens voor dat je vast komt te zitten in één van de obstakels en hierdoor de finish niet kunt halen. Dat zou toch vervelend zijn.

 

Heb je geen inspiratie? Bekijk dan deze lijst met alle superhelden

 

Mag ik als superheld mijn 'wapen' meenemen?

Nee. Veel superhelden hebben een vast wapen, die kenmerkend zijn voor hun superkrachten. Denk bijvoorbeeld aan het schild van Captain America of de donderhamer van Thor. We begrijpen dat ook jij soms een speciaal wapen nodig hebt om je heldendaden te verrichten, alleen weten we zeker dat je deze niet nodig zal hebben tijdens de SuperHeroRun. Laat deze daarom lekker thuis, want we laten je er niet mee starten.

 

Is het verplicht om sponsorgeld op te halen?

Omdat superhelden altijd bereid zijn hun eigen leven op het spel te zetten om anderen te helpen, zetten we je op een speciale missie om voor bijvoorbeeld Ronald McDonald Kinderfonds Nederland, Make-A-Wish Nederland of CliniClowns geld op te halen. We hopen dat iedere superheld zoveel mogelijk sponsorgeld ophaalt tijdens hun heldendaad, zodat we zoveel mogelijk kwetsbare kinderen in Nederland kunnen helpen. 

 

Ik wil voor een ander goed doel lopen, kan dat?

Je kunt kiezen uit verschillende goede doelen die zich inzetten voor kwetsbare kinderen in Nederland. Het kan zijn dat het goede doel van jouw voorkeur er niet tussen staat. Wil je lopen voor een ander goed doel dat zich inzet voor kwetsbare kinderen? Stuur ons dan een e-mail dan kijken we samen naar de mogelijkheden.  

 

Wat kost de SuperHeroRun?

 Haarlemmermeer

  • 3 km € nog niet bekend 
  • 5 km € nog niet bekend

 

Biddinghuizen 

  • 3 km € nog niet bekend
  • 5 km € nog niet bekend 

 

Tickets zijn inclusief: 

  • Het finsihshirt van Mud Masters
  • Een extra SuperHeldenVerrassing als je 11 jaar of jonger bent
  • Persoonlijke foto's
  • Gebruik afspoelfaciliteiten na de finish
  • Gebruik eet- en drinkposten op het parcours
  • Gebruik omkleedruimtes en garderobe

 

Wat zijn de starttijden?

Vanaf 09:10 uur start de eerste groep superhelden en om 09:30 uur de tweede groep. Dat zorgt voor een goede doorstroom op het parcours. Hoe laat je aanwezig moet zijn en wanneer je precies start laten we je van te voren weten.  Het kan zijn dat de starttijden veranderen, maar houd er in ieder geval rekening mee dat je in de ochtend aan de start zult staan. 

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord