Nieuwsoverzicht

Superhelden zijn graag op de hoogte van het laatste nieuws. Daarom houden we je hier als eerste op de hoogte van alle feiten en weetjes over de SuperHeroRun. 

 

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte van al ons SuperHeroNieuws per e-mail, schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
Wij versturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief. 

08-04-2020
SuperHeroRun afgelast

Momenteel bevindt de wereld zich in een onzekere situatie door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19).

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet en het RIVM heeft Mud Masters de editie van 7 juni geannuleerd. Hierdoor hebben wij van Elefunds een hele lastige, maar in onze ogen de meest logische en noodzakelijke beslissing moeten nemen om zelf beide edities van de SuperHeroRun in 2020 te annuleren. 

Wij vinden het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat hierbij bovenaan. 

Beide edities van de SuperHeroRun worden verplaatst naar 2021. We maken dus zeker een doorstart en we gaan er alles aan doen om in 2021 twee prachtige edities neer te zetten om met z’n allen kwetsbare kinderen in Nederland te helpen. Wij zullen in januari 2021 de organisatie weer oppakken.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte de komende tijd en met name de kinderen die naast de onzekerheden van het coronavirus in een kwetsbare situatie leven. 

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond! 

Met superhelden groet,

Anne Claire van der Lugt & Roderick Oudemans
SuperHeldenBazen

04-03-2020
Kom bij ons langs op Comic Con

Save the date! Op 28 en 29 maart 2020 stroomt de Jaarbeurs Utrecht weer vol met Heroes voor de grootste Comic Con van Nederland en wij van de SuperHeroRun zij er bij!

 

Fan van series of ben jij een filmfreak? Houd je van cosplay, comics, manga, gaming of esports? Of je nou die fanatieke boardgamer bent of liever shopt naar geeky merchandise… Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal (en zelfs nog meer)! Bereid je voor op een geweldig weekend vol entertainment, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passie met anderen en maak nieuwe vrienden. En bij ons test je jouw superheldenkrachten! Kom je ook langs?

 

De Heroes Dutch Comic Con 2020 vindt plaats op:

 

28 – 29 maart 2019
Jaarbeurs Utrecht

 

Openingstijden:
Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur*
Zondag: 10.00 – 18.00 uur*
* VIP entree vanaf 09.00 uur

 

Klik hier voor meer informatie over Comic Con 

 

05-02-2020
Ticketverkoop SuperHeroRun gestart

Superhelden opgelet, vanaf vandaag kun je jouw tickets bemachtingen voor de allereerste SuperHeroRun! 

 

Verzamel al je sidekicks (familie en/of verzorgers, vrienden, collega's) bij elkaar en ga samen de strijd aan over een parcours vol spannende en uitdagende obstakles. Je loopt ook voor andere superhelden. Superhelden die iedere dag moeten vechten om beter te worden en dit niet alleen kunnen. Als je moet vechten en je wereld op zijn kop staat door ziekte of zorg, zijn je familie en je vrienden om je heen te hebben het belangrijkst en is onderzoek hard nodig. Daarom loop jij als superheld voor één van de goede doelen van 'jouw keuze' om geld op te halen om andere superhelden te helpen bij hun eigen strijdt. Dus wacht niet langer en trek je superhelden outfit aan en koop  je ticket(s).

 

Weet jij al als welke superhelden jullie verkleed gaan?

Laat het ons weten via Facebook of Instagram van de SuperHeroRun. 

10-01-2020
Deelnemers halen geld op voor kwetsbare kinderen in Nederland

De SuperHeroRun gaat ieder jaar de strijd aan voor kwetsbare kinderen in Nederland. De deelnemers kiezen zelf voor welk goed doel zij geld inzamelen. 

 

Op dit moment hebben de superhelden de keuze uit de volgende goede doelen:

 

 

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord