Informatie

De SuperHeroRun is een family obstacle run voor iedereen die voor één dag als zijn favoriete superheld heldendaden wilt verrichten. Je rent samen met je familie of vrienden over het Mud Masters parcours vol spannende en uitdagende obstakels. Daarnaast loop je ook voor andere superhelden. Superhelden (kwetsbare Nederlandse kinderen) die bijvoorbeeld iedere dag moeten vechten om beter te worden en wel een lach of extra knuffel kunnen gebruiken. Of die nog een hartewens hebben om te vervullen. Daarom loop jij samen met je sidekicks voor één van de goede doelen van 'jouw keuze' om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze kinderen om hun strijd wat makkelijker te maken. Dus wacht niet langer, trek je superhelden outfit aan en koop nu je tickets.

 

Deelname tot 11 jaar is verplicht met deelnemende begeleiding (18+) en iedere deelnemer moet in bezit zijn van een ticket voor de SuperHeroRun.

 

Wat kun je allemaal verwachten tijdens de SuperHeroRun?

De SuperHeroRun is voor iedereen uitdagend. Jij kiest als superheld het parcours dat bij jullie past. Je kunt kiezen uit twee afstanden, 3 en 5 kilometer. Beide parcours van Mud Masters hebben hebben verschillende spannende obstakels. Zo kun je denken aan houten klimtoestellen, een spectaculaire 5 meter hoge glijbaan en natuurlijk heel veel modder. Natuurlijk kun je ook iets te eten en te drinken kopen na je heldendaad en na afloop je superhelden foto's online bewonderen.

 

Wat zit er bij de ticketprijs inbegrepen?

  • Ticket
  • Finsihshirt  van Mud Masters
  • Persoonlijke foto's
  • Gebruik afspoelfaciliteiten na de finish
  • Gebruik eet- en drinkposten op het parcours
  • Gebruik omkleedruimtes en garderobe

Sponsorgeld ophalen 

Omdat superhelden altijd bereid zijn hun eigen leven op het spel te zetten om anderen te helpen, zetten we je op een speciale missie om voor het doel van 'jouw keuze' bijvoorbeeld Ronald McDonald Kinderfonds, Make-A-Wish Nederland of CliniClowns geld op te halen. We hopen dat iedere superheld zoveel mogelijk geld ophaalt tijdens hun heldendaad. 

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord