Momenteel bevindt de wereld zich in een onzekere situatie door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19).

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet en het RIVM heeft Mud Masters de editie van 7 juni geannuleerd. Hierdoor hebben wij van Elefunds een hele lastige, maar in onze ogen de meest logische en noodzakelijke beslissing moeten nemen om zelf beide edities van de SuperHeroRun in 2020 te annuleren. 

Wij vinden het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat hierbij bovenaan. 

Beide edities van de SuperHeroRun worden verplaatst naar 2021. We maken dus zeker een doorstart en we gaan er alles aan doen om in 2021 twee prachtige edities neer te zetten om met z’n allen kwetsbare kinderen in Nederland te helpen. Wij zullen in januari 2021 de organisatie weer oppakken.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte de komende tijd en met name de kinderen die naast de onzekerheden van het coronavirus in een kwetsbare situatie leven. 

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond! 

Met superhelden groet,

Anne Claire van der Lugt & Roderick Oudemans
SuperHeldenBazen

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord